Tag:

sase politiko

  • Саше Политико повторно во акција. Овој пат пред очите на премиерот и министерката за култура тој се обиде да му објасни на турскиот писател Орхан Памук зошто не смее да ја прими наградата која требаше да му биде доделена токму во еден од најскапите објекти од проектот „Скопје 2014“ – Новиот стар театар.