Tag:

pesni

  • За дочекот на Новата Година, ќе се играат чочеци и ќе се пеат песни секаде каде што ќе се соберат весели луѓе. Но, ако во иста просторија се соберат сите наши политичари, со кои песни ќе си посакуваат среќа во новата 2014-та? Можеби со овие: