Tag:

marjan gjorcev

  • Пред да дојде Никола Груевски на власт, и Мирка Велиновска, и Марјан Ѓорчев немаа баш високо мислење за него. Во тоа време, пред скоро осум години, во интервју за „Фокус“ Марјан Ѓорчев ѝ објасни на Мирка Велиновска зошто на изборите во 2006-та не оди заедно со Груевски.