Tag:

јани макрадули

  • Младите OUT, Субрата IN

    by lali
    by lali

    Младите заслужуваат да имаат претседател кој кога е густо и тензично, ќе се појави со смирувачка изјава. Претседател кој прв ќе го посети Петар после каменувањето, претседател кој заедно прегрнат со Емра ќе ја помине границата.