Стрип во Фокус: Соседски празник

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Соседски празник“

by fokus

Откако и во Македонија и во Бугарија на чело на владите застанаа луѓе кои се школувани на Харвард, односите помеѓу двете соседни држави, или барем помеѓу премиерите на двете соседни држави, никогаш не биле попријателски

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

 

Поврзани новости