Стрип во Фокус: Со нов бенд

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Со нов бенд“.

by Фокус

Составувањето на нова влада е како снимање на нов албум. Мандатарот е налик на музички продуцент кој треба со изборот на песните и музичарите да го погоди вкусот на публиката.

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Поврзани новости