Стрип во Фокус: Решение за струјата

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Решение за струјата“

by Фокус

Состојбата со производство на електрична енергија е алармантна и за да се реши тој проблем секој предлог е добредојден.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости