Стрип во Фокус: Нов шериф во градот

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Нов шериф во градот“.

by Фокус 12:32
12:32

Во кариерата на секој човек доаѓа момент кога сфаќа дека постигнал се што може да постигне, или барем дека тоа што го постигнал не е доволно ценето, и во тој момент најмудро е да се тргне од патот и да му отстапи место на некој нов.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости