Стрип во Фокус: Насанкан

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Насанкан“.

by Фокус

Обичајот е секогаш кога ќе се избере нова влада, да и се дадат 100 дена мир, своевидна идила. Но, тоа не значи дека се е тивко на политичката сцена.

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Поврзани новости