Стрип во Фокус: Делегација за крунисувањето

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Делегација за крунисувањето“

by fokus

Додека во Велика Британија јавноста се подготвува за претстојното крунисување на новиот крал Чарлс III, церемонија на која ќе присуствуваат видни државници од целиот свет, нашите највидни политичари веќе се спремни да ѝ оддадат почит на британската култура и традиција.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости