Собир во чест на Никола Младенов

by Фокус

Во знак на длабока почит кон нашиот драг и непрежален другар и колега, големиот бард на македонското новинарство и слободната мисла, Никола Младенов, Фронтот за слобода на изразување ги поканува сите новинар(к)и, активист(к)и за човекови права и слободномислечки луѓе на средба на која ќе се потсетиме на неговите зборови и дела. Средбата ќе се одржи денеска, четврток 27 март 2014, во Клуб на новинарите, со почеток во 17 часот. Линк до фејсбук најавата за наставот.

Поврзани новости