Следниот четврток е неработен ден

by fokus

Денот на Републиката, 2 август (четврток) е неработен за сите граѓани во Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани на Република Македонија им го честита Денот на Републиката.

Поврзани новости