Сине, што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш? – Пензионер, тато.

by lali 11:09
11:09

Пензионерите имаат најредовни примања. Пензионерите секоја година добиваат покачување на пензиите. Пензионерите се нашата иднина.