Шекеринска бара советник за плата од 50.000 денари

by fokus 14:32
14:32

Министерството за одбрана објави оглас за вработување на посебен советник во кабинетот на министерката, Радмила Шекеринска. Според условите во конкурсот кандидатот треба да има завршено најмалку високо образование од општествени или економски науки и да има најмалку две години работно искуство.

Платата за ова место е од 35.000 денари до 50.000 денари.

- Advertisements -

Поврзани новости