Шарената револуција продолжува и денеска во седум града

by Фокус

Шарената револуција продолжува и денеска во седум градови низ државата. Граѓанското движење Протестирам ги објави местата на кои денеска ќе се крене гласот против општата аболицијата од страна на претседателот Ѓорѓе Иванов на политичари осомничени од СЈО.

Еве во кои градови денеска ќе се протестира:

– Скопје, 18:00, СЈО;

– Штип, 18:00

– Велес, 18:30

– Тетово, 19:00

– Битола, 19:00

– Струмица, 19:00

– Гевгелија, 19:30

Поврзани новости