Семејството на трагично починатото девојче ќе добие 5 илјади евра помош од општина Гостивар

by fokus

Еднократна парична помош ќе добие семејството на трагично починатото девојче, кое минатата седмица се удави во Вардар, бегајќи од кучиња, пренесува „Гостивар Прес“.

На денешната седница, одлуката беше донесена едногласно и семејството ќе добие 5 илјади помош.

ФОТО – ГОСТИВАР ПРЕС

Поврзани новости