СДСМ на митинг во Ѓорче Петров, ВМРО-ДПМНЕ на митинг во Битола

by Fokus 09:08
09:08

Коалицијата за „Живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе одржи средба со граѓани во Чучер Сандево и митинзи во Шуто Оризари, Бутел и во Ѓорче Петров.

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе има средби со граѓани во Могила и Новаци и митинзи во Ресен и во Битола.

Движењето Беса, пак, најави собир со жители во Боговиње.

- Advertising -

Кампањата за првиот изборен круг почна на 25 септември, а ќе заврши на 13 октомври во 24 часот.

Поврзани новости