Санирани дефектите во водоводната мрежа на улиците „Виетнамска“ и „Јустинијан Први“

by Fokus 14:29
14:29

Од Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат дека се санирани дефектите поради кои жителите на улиците „Виетнамска“ и „Јустинијан Први“ денеска беа привремено без вода.

„Ве известуваме дека дефектот на ул. Виетнамска 64 е саниран  водоснабдувањето е нормализирано  на  07.05.2018  во 14:10 часот. Уличниот дефект од ф-5/4 на Јустинијан Први 65 е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано  на 07.05.18 во 14:15часот“, информираат од таму.

 

Поврзани новости