Разлетано ѓубре кај Градски Парк

by fokus 09:10
09:10

На булеварот Илинденска, во близина на Градски парк е забележано растурено ѓубре кое е разлетано покрај автобуската постојка и велосипедската патека до Градски парк.

Неколку кеси со алкохолни пијалаци и рицки се искинати на корпата до постојката, а дел од ѓубрето е разлетано и остава непријатна слика кај граѓаните.

- Advertisements -

Поврзани новости