Рангелова и Данев гласаа на референдумот

by fokus

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Данев и Даниела Рангелова утринава излегоа на избирачките места и го остварија своето право на глас на референдумот. Данев е координатор на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ во парламентот додека Рангелова е претседател на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНе.

Опозицијата партија не зазеде конкретен став за референдумот. Претседателот, Христијан Мицкоски, им порача на членовите сами да решат дали ќе гласаат или не.

 

Поврзани новости