Промо понуда од МТЕЛ – една година 50 % попуст на претплатата за договорот на 24 месеци за mBOX пакет

by fokus

Има сè, може сè“ гласи слоганот на новата МТЕЛ понуда со 50 % попуст на претплатата за новите корисници на mBOX пакетите на МТЕЛ. И со добра причина, затоа што овие пакети нудат мобилни и интернет услуги со врвен квалитет, ексклузивни дигитални содржини и одлична телевизија каде и да сте.

До 12 март 2023 година со секој нов склучен договор на 24 месеци за кој било од mBOX Duo или mBOX Trioпакетите, корисниците на МТЕЛ добиваат 50 % попуст на месечната претплата во првите 12 месеци. Придобивките од оваа понуда може да ги искористат и постојните претплатници на МТЕЛ кои во овој промотивен период ќе додадат две услуги во својот постоен претплатнички пакет.

Покрај попустот од 50 отсто на претплатата во првите 12 месеци, корисниците добиваат и пристап до сите канали од сателитската телевизија mSAT TV во првите три месеци (по истекот на тримесечниот период, претплатниците ги задржуваат каналите од основниот пакет), како и бесплатен втор STBуред по барање на корисникот.  

За повеќе информации и склучување договор, посетете некој од продажните салони на МТЕЛ или некој од мрежата на овластени партнери ширум државата, јавете се на 15010 или нарачајте преку веб страната www.mtel.mk

ПР текст

Поврзани новости