„Проклети да се предавниците“: Протест на плоштад за протерувањето на рускиот дипломат

by fokus

Група од четериесетина граѓани во моментов протестираат на плоштадот Македонија поради протерувањето рускиот дипломат од Македонија.

Демонстрантите носат македонски и руски знамиња и се пушта песната „Проклети да се предавниците“.

Поврзани новости