Претседателот Иванов: Поддршка за Јани Бојаџи

by fokus

Режисерот на „Ругање со Христос“, Јани Бојаџи се соочува со низа проблеми и препреки во врска со неговиот филм и повеќе од кино-салите не сакаат да го прикажува неговиот филм. Засега, Штип се нафати да ги претстави пред публиката.

Претседателот на Македонија, Ѓорѓе Иванов, преку социјалните мрежи изрази поддршка за Бојаџи.

Поврзани новости