Поскапеа патарините

by Фокус 16:23
16:23

Новите цени, кои важат од денес, се објавени во Службен весник.

Новата цена на патарината од Скопје до Петровец е 40 денари, односно поскапе за 10 денери. На патарините на делницата Скопје-Тетово се наплаќа 40 денари, а Тетово-Гостивар 30 денари.

- Advertisements -

Најскапа е патарината Петровец -Велес и обратно и тоа 80 денари.

 

 

 

Поврзани новости