Полицијата ги тргна рампите пред Влада, овозможи влез на насобраните!

by Фокус

„Дојдете со нас, спуштете ги штитовите“, со овие извици демонстрантите пред Владата успеаа да ги натераат дел од полицајците да ги отворат рампите и да го пуштат насобраниот народ директно пред зградата на Владата.

Насобраните сега се пред влезот на Владата.

Протестираат во знак на револт што власта се обидела да го прикрива убиството на Мартин Нешковски, што беше обелоденето на денешната бомба на опозицијата.

10986849_10206853565642855_4966624330317416095_o

 

Поврзани новости