Пензионерите од Дубровник ќе навалат на Скопје 2014

by Фокус

Здружението на пензионери од еден од најубавите градови на Балканот, Дубровник за крајот на мај организира посета на Скопје и на Тирана. Пензионерите се повикуваат во што поголем број да се пријават за екскурзијата која на хрватските сајтови се промовира со мотиви од Скопје 2014.

Поврзани новости