ОК Карпош го исклучи Никола Тодоров

by fokus

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на општина Карпош експресно го исклучи поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров од партијата.

Одлуката била донесена откако Тодоров го кажал својот став зошто е погрешна и избрзана одлукаа на ЦК, по што дисциплинската комисија на ОК во Карпош едногласно решила да го исклучи.

Поврзани новости