Нови главоболки за студентите од „Стив Наумов“, прокисна дожд во собите

by Fokus

Никако нема крај на маките на студентите, сместени во студентските домови низ Македонија.

Со секоја промена на времето и врнежи, студентите се соочуваат со проблеми, а така беше денеска во студентскиот дом „Стив Наумов“ во Скопје.

Дождовите им прават проблеми секоја година, а во собите често им капе, како што беше објавено и на видеото подолу.

https://www.facebook.com/nenatrelo/videos/2185170848173171/

 

Поврзани новости