(Нова „бомба“) Груевски: Да удриме нешто портокалово, како симбол на времето

by Фокус

Во еден од разговорите од новата „бомба“ која ја објави опозицијата, се слуша како премиерот Груевски му објаснува на министерот Миле Јанакиевски како да изгледаат новите автобуси на ЈСП. Во еден дел од разговорот, премиерот предложува некој дел од ентериерот да биде портокалов.

-А да удриме нешто портокалово, како симбол на времето во кое се набавени? Не мора, ама така ми текна сега, му вели Груевски на Јанакиевски.

 

Поврзани новости