Нормализирано водоснабдувањето во Ракотинци и Добри дол

by fokus

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат за нормализирано водоснабдувањето во Ракотинци и Добри дол.

„Ве известуваме дека најавениот прекин на вода од 16.06.2018г. кој беше поради чистење на резервоарот Сопиште. места Ракотинци Добри водоснабдувањето е нормализирано на.16.07.2018г. во 11:15часот“, велат од таму.

Поврзани новости