Никој не сака да го преземе телото на убиецот од Градачац

by Fokus

Телото на тројниот убиец Нермин Сулејмановиќ се уште се наоѓа во Комеморативниот центар во Тузла, а до денес никој нема поднесено барање за негово преземање. Ова денеска го изјави директорот на Комеморативниот центар во Тузла, Фарук Латифагиќ, пишува Аваз.

Телото на Сулејмановиќ, кој на 11 август ја уби својата невенчана сопруга Низама Хеќимовиќ и се` пренесувашр во живо на Инстаграм, е во фрижидер повеќе од еден месец. По стравотното злодело, роднините се откажале од него, а никој од пријателите не се нафатил да организира погреб.

Поврзани новости