Меџити гласаше и упати порака до граѓаните: Не заборавајте дека секој глас е важен

by Fokus

„Почитувани граѓани, денес е важен ден за нашата демократија. Ве молиме да учествувате на изборите и да го дадете својот глас за иднината на нашата земја. Тоа е должност и за самите себе и за сите други во државата.

Денеска е прекрасен, демократски ден, затоа не заборавајте дека секој глас е важен“, рече Меџити.

 

Поврзани новости