Мапа на пунктови за донации и центри за помош на поплавените

by fokus 11:30
11:30

На специјализирана мапа на „Гугл“ се означени пункотвите на кои може да се донира помош за погодените подрачја од големото невреме. На мапата се прикажани прифатните центри и центрите за укажување помош на граѓаните на кои им е потребна.

Поврзани новости