„Макпетрол“: Уплатата и испораката на екстра лесно масло за домаќинство EL-1 започнува на 17-ти октомври

by fokus

Компанијата „Макпетрол“ АД Скопје ги известува своите потрошувачи и пошироката јавност дека од 17-ти октомври, започнува со прием и достава на документација за екстра лесно масло за домаќинство EL-1, секој работен ден од 08:30 до 15:00 часот. Воедно, сакаме да информираме дека продажбата оваа година ќе се врши преку складовите на „Макпетрол“ АД.

Деталните информации околу уплатата и испораката на екстра лесното масло за домаќинство граѓаните можат да ги добијат на следните телефонски броеви и e-mail адреси, дадени според местото на нивното живеење, односно испорака:

ПР текст

Поврзани новости