Левица на парламентарните избори ќе настапи со слоганот ,,Неподмитливите во Собранието”

by Fokus

Левица со слоганот ,,Неподмитливите во Собранието” ќе настапи на Парламентарните избори.

Партијата ги објави слоганот и првиот предизборен спот.

Во екот на кампањата за претседателските избори, од денеска официјално стартува и кампањата за изборите за пратеници.

Поврзани новости