Курто Дудуш во „Мевце Палас“ ќе стане дел од Европскиот фонт на Ахмети

by Fokus

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети ќе потпише коалиција со Курто Дудуш, информираше ДУИ.

Денес, четврток, 28.03.2024 година, со почеток во 15:00 часот во Мевце Палас Ресторан, прес-конференција на г-дин Али Ахмети, по повод потпишувањето на коалицискиот договор со Унија на Ромите на градоначалникот на општина Шуто Оризари, Курто Дудуш.

Ве покануваме сите да станете дел од Европскиот фронт – порачаа од ДУИ

Поврзани новости