Костадин Костадинов е нов портпарол на СДСМ

by Fokus

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија го назначи Костадин
Костадинов, пратеник во Собранието на Република Македонија за нов портпарол на партијата.

Неговите контактни информации се испратени до лицата задолжени за односи со јавноста, поради интерес на точно информирање.

Поврзани новости