КОД: Мијалков бил со пратениците Мукоски, Василевски и Исмаиловска кога го апсеа „алфите“

by fokus

Вечерта кога бил притворен, Сашо Мијалков бил во друштво на најмалку тројца пратеници во хотелот „Мериот“. Крсто Муковски, Сашо Василевски и Нола Исмаиловска Старова– се пратениците кои очевидците кои присуствувале на апсењето ги виделе, дознава КОД.

Според КОД, во Мериот била и Билјана  Бришковска.

Приведувањето е изведено и брзо и ефикасно, а факторот изненадување спречил одолжување на драмата.

Поврзани новости