Иванов ги помилува Груевски, Црвенковски, Јанкулоска, Мијалков, Верушевски

by Фокус 11:43
11:43

Никола Груевски, Сашо Мијалков, Гордана Јанкуловска, Миле Јанакиески, Мартин Протуѓер, Зоран Заев, Зоран Верушевски, Бранко Црвенковски се дел од имињата кои може да се прочитаат во „Службен весник“, како одлука за помилување-гонење без спроведување на постапката, донесена од претседателот Ѓорѓе Иванов.

Поврзани новости