(ВО ЖИВО) Големата вест на Али Ахмети

by Fokus
Ве поканувам да ни се придружите на најважниот референдум на времето за:
➡️ Кажете НЕ на Русија, ДА на Европа!
➡️ Да го избереме Претседателот и заменик претседател со 2/3 од гласовите и двојно мнозинство од Бадинтер.
➡️  Tреба да ја очекуваат оваа промена која ја бараме и во нашата програма за 2016 и 2020 година
➡️ Отворањето на Уставот за случајот на претседателот ќе овозможи и усвојување на Договорот за добрососедството и продолжување на евроинтеграциите.

Поврзани новости