Хан без Груевски и Заев ќе одржи прес во 20 часот

by Фокус

Еврокомесарот Јоханес Хан во 20 часот во ЕУ инфо центарот ќе одржи пресконфернција на која ќе ги соопшти резултатите од денешните преговори со лидерите на четирите најголеми македонски партии.

Според информациите, се очекува на пресконференцијата да не учествуваат четворицата македонски лидери, туку само тројцата европратеници кои беа олеснувачи во преговорите.

Првично, пресот беше закажан за 18:30 часот.

 

Поврзани новости