Груевски повторно доцнеше на судење

by Fokus

Екс премиерот Никола Груевски повторно доцни на судење, поточно и на денешното рочиште за судењето за случајот Т.Н.Т. во 10 часот сите влегоа во судница освен Груевски.

Судијата Огнен Ставрев рече дека ќе почека една минута, а Груевски пристигна по 10 минути.

Кога влезе судијата му рече Груевски дојдовте, по што тој рече дека се извинува.

В.В.

Поврзани новости