ГРОМ ги достави шесте пратенички листи: Имаме угледни луѓе

by Фокус

Вечерва до ДИК ги доставивме листите за пратеници, на кои имаме угледни луѓе кои можат да бидат вистински репрезенти на граѓаните, луѓе кои ќе се залагаат за реформи во образованието, во здравството и кои ќе работат храбро за Македонија, информираа од ГРОМ.

Оваа партија на Стевчо Јакимовски, која ќе настапи во коалиција со Интегра и ПЦЕР, на изборите ќе настапи со следните носители на изборни единици:

Добрила Андоновска во ИЕ1

Љупчо Ристовски во ИЕ2

Јордан Николов во ИЕ3

Ружица Николова во ИЕ4

Самка Ибраимоски во ИЕ5

Зоран Софрески во ИЕ6

Поврзани новости