Газдата на фирмата поради која беше цензурирана емисијата „Код“ вечерва на интервју со Лупевска

by fokus

Сопственикот на фирмата „ИГМ Трејд“ од Кавадарци вечерва е гостин на „Топ тема“ на Телма со Снежана Лупевска.

Поради оваа фирма последното издание на емисијата „Код“ беше цензурирано, бидејќи имаше стории за еден загинат и еден повреден во погоните на оваа фирма.

Во моментов сопственикот е во студио и го следи прилогот за двајцата работници кои настрадаа во неговата фирма, прилог кој беше цензуриран.

 

Поврзани новости