ГАЛЕРИЈА Протест за Алмир: Граѓани доаѓаат од сите страни, среден прст кон владата

by Fokus

Пред влада почнуваат да се собираат граѓани, кои во знак на протест за смртта на малиот Алмир, односно поради преквалификација на делото од убиство со умисла во тешки дела против безбедноста на луѓето и имотот во сообраќајот.

Во моментот од кај Мавровка доаѓаат луѓе, а тие што се таму покажуваат среден прст кон владата, институциите и братот на обвинетиот.

Томислав Георгиев

М.В.

Поврзани новости