Фото: Хорор услови во Здравствениот дом Струмица

by Фокус

На фејсбук страната „Оставка за Никола Тодоров“ се поставени повеќе фотографии од Здравствениот дом во Струмица, каде што можат да се видат лошите услови во кои се лекуваат пациентите. На фотографиите можат да се забележи расфрлано ѓубре по амбулантските соби, потоа бубашваби, кои шетаат слободно во просториите, каде се лекуваат пациентите, влажни ѕидови, лоши санитарни услови….

16897_538546566287259_4857273780897567604_n

 

1897026_538783059596943_5854479371215365691_n

 

10007500_538783126263603_4111078171996921777_n

 

11071731_538546619620587_9061442477429578093_n

Поврзани новости