Форум на слободоумни патриоти: Дали Љубиша Георгиевски ќе го каже јавно името на кодошот кој ја предаде идејата?

by Фокус

Од Форумот на слободоумни патриоти денеска излегоа со прашања до режисерот Љубиша Георгиевски, кој во моментот шета низ цела Македонија со Граѓанското движење за одбрана Македонија, барајќи земјата да се спаси од „непријателот“.

– Го прашуваме режисерот Љубиша Георгиевски член на Граѓанското движење за одбрана на Македонија кога во неговата изјава вели: ,,граѓаните на РМ се соочени со една хистерија на кодошки менталитет” дали се сеќава на времето кога се формираше ВМРО ВМРО и ќе го каже ли јавно името на кодошот кој ја предаде идејата и се испазари со Љупчо Георгиевски? – прашуваат од Форумот.

 

Поврзани новости