Емотивно: По три години потрага, сопственикот си го пронајде кучето

by fokus

Гиорги Березиани од Тбилиси, Грузја, три години го барал своето милениче куче, кое се изгубило од неговиот дом.

Тој залепил негови слики и податоци низ градот, а после три години конечно го пронашол.

Од операта во Тбилиси го известиле дека пред нивната зграда стои куче слично на неговото, и откако Березиани пристигнал, веднаш го препознал.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1H1WJ2Vrc_w

 

Поврзани новости