Џекпот манија, супер турнир на 2win.мк

by Fokus

Од 29.04.2024 до 12.05.2024 на најдобрата платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.мк, неверојатно лудило од кеш добивки во фонд од 860.000 денари

Од понеделник 29.04.2024, тимот на Видеолотарија Касинос Австрија подготви уште едно забавно изненадување за играчите на интернет игрите на среќа на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во Македонија – 2win.мк.

Од 29.04.2024 до 12.05.2024 кеш добивки во фонд од 860.000 денари. Кеш добивките се освојуваат со собирање поени и позиционирање на првите 30 места на ранг-листата. Можност за освојување имаат учесниците во видеолотариските игри на среќа и спортско обложување. Сите детали кои се однесуваат на правилата се достапни на следниов линк.

Обложувајте се и играјте одговорно со најдобрите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа -2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #2winmk #онлајн #типувајонлајн#ЏЕКПОТМАНИЈА

Поврзани новости