Денеска ќе се промовира книгата Мултикултурна Акомодација од Ана Чупеска Станишковска

by Fokus

Денеска во 19 : 00 часот, во просториите на Еу Инфо Центарот, ќе се одржи јавна промоција на книгата Мултикултурна Акомодација, од Ана Чупеска Станишковска, во издание на Везилка.  

Книгата ќе ја промовираат д-р Стево Пендаровски,  д-р. Беса Арифи и д-р. Наталија Поповска.  

На настанот ќе има можност за дискусисија.

Поврзани новости